Over ons


De naam Prijority

 

Afgeleid van het prioriteiten stellen! Dit vinden wij als bedrijf noodzakelijk. In de wegenbouw is het stellen van prioriteiten belangrijk voor het behalen van doelen en succesvolle eindresultaten.

 

Prijority is een jong bedrijf opgericht door een ervaren asfaltwegenbouw technoloog. Deze is begonnen met zijn werkzaamheden in de wegenbouw in 2009.  Het begon als aankomend rioleringswerker/wegenwerker en werken in de GWW. Als asfalttechnoloog is hij verantwoordelijk voor het verifiëren van keuringsplannen en voorbereiden van keuringen van asfalt- en funderingswerkzaamheden. Het controleren, onderzoeken, rapporteren en nastreven van continue verbetering van de gerealiseerde kwaliteit van asfalt en funderingen.

 

Prijority heeft ervaring met het aansturen van laboranten en het waarborgen van kwaliteit op grote projecten, hierbij is onder andere te denken aan SAAONE (A9-A1-A6), Maasvlakte (knooppunt E), Steenbergen (A4).

Door jarenlange opgedane ervaring biedt Prijority haar partners de gewenste diensten met oog voor kwaliteit. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen in de wegenbouw en kan zo de beste kwaliteit blijven aanbieden en haar steentje bijdragen aan het verbeteren van het wegennet in Nederland.